Aannemersbedrijf Jutjens

Over ons

Aannemersbedrijf Jutjens is een jong, snel groeiend bouwbedrijf, gevestigd te Haarlem. Wij bieden professionele bouwhulp voor elke klus, groot en klein, voor zowel particulieren als bedrijven. Voorafgaand aan elk project bespreken wij samen met u de mogelijkheden en adviseren wij u over de opties. Wij denken graag met u mee, zodat wij samen iets moois neer kunnen zetten.

Of het nu gaat om het plaatsen een simpele schutting of een grootschalige verbouwing met op- en aanbouw, wij helpen u graag. Wij doen dit werk namelijk met een reden: We vinden het leuk! Tijdens een bouwproject streven wij dan ook altijd naar perfectie en kwaliteit, want zo zien we het zelf ook graag.

Tot slot vinden wij dat je op een aannemer moet kunnen vertrouwen. Betrouwbaarheid en veiligheid staan daarom centraal bij Aannemersbedrijf Jutjens. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Dit betekent dat wij gestructureerd kijken naar de veiligheid van uw bouwproject en werken volgens de veiligheidsvoorschriften. Zo verkleinen wij de kans op ongelukken voor, tijdens en na de bouw.

Aannemersbedrijf Jutjens - info@aannemersbedrijfjutjens.nl - 06 46 38 11 40